В сряда вечер Мирослав Димитров бе третия участник, който готви 

...
В сряда вечер Мирослав Димитров бе третия участник, който готви 
Коментари Харесай

Миро Димитров голям фукльо в „Черешката”

В сряда вечер Мирослав Димитров бе третия участник, който готви  в „ Черешката на тортата ”. Публиката с интерес очакваше представянето му в кухнята. Особено откакто журналистът поряза рапъра с една точка, че не бил експерт.

Още през цялото време феновете изнегодуваха, че Димитров няма да посрещне компанията в личния си дом, а в заведение и разясниха: " Не можа ли Йоана да подреди дома им и да поканят гостите в домашна конюнктура, че имат две дребни деца не е опрощение да неканиш хора у дома! ”

Иначе журналистът, който е приключил НАТФИЗ артистично се направи, че готви. Направи порция чорба от тиква, салата от зелении, само че прекали с брускетите, постави и телешко месо и вместо салата се получи нещо като главно.

А за главно меню сервира голямо количество пържени картофи. Десертът му бе авансово подготвен от заведението. Но не се хареса задоволително на гостите му.Които го оцениха с 38 точки, които му бяха доста.

А публиката се разочарова, че си е изгубила времето да гледа и разяснява по този начин: „ Зверско лигавене от мъж, втрещена съм. Като навита пружина е от наслада, че ще го дават по малкия екран, чак място не може да си откри.Устата му не млъква,  все бърбори … салатка, картофче, не му наподобява на мъж да се лигави по този начин! ”, „ Много зле за мъж, самочувствие в обилие, нека другите го порежат, както той поряза Боро Първи. ”, А различен е безапелационен: ”Скука, досада, мъчно се устоя сходна тъпота, дори не могат да готвят! Това е насмешка със фена! ”

Автор: Facebook

 

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР